Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la +40 743 344 683, in intervalul orar 8:00-17:00. Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de TELETEC

 

Livrare prin curier (standard)

 

Livrarea produselor vandute de TELETEC:

Pentru produsele vandute de TELETEC care fac parte din categoriile Aparate frigorifice, Masini de spalat si uscatoare, Electrocasnice mici, Aragazuri, Hote, Cuptoare, Electrocasnice bucatarie, TV, Audio, Video, Foto, Climatizare, Incalzire, Ingrijire personala, Laptop, Telefoane si tablete, Casa si gradina, Sport si activitati in aer liber, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. 

 

Ridicare din magazin

 

Serviciul de ridicare personala din magazinul TELETEC (Str. GĂRII  18, Reghin, jud. Mures) este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in sectiunea Modalitate livrare.

 

Livrarea in magazin este gratuita pentru toate comenzile plasate direct in magazin, precum si pentru comenzile plasate online.

 

Pentru comenzi platite online, te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei. 

 

Când iti poti ridica produsele comandate? 

 

A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Luni, in cazul comenzilor plasate vineri, pana la ora 15:00 

 

Obs. Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.